Atentie si Responsabilitate impotriva raspandirii Coronavirus (COVID-19)

luni 16 martie 2020

Salutări dragi parteneri,
 
Odată cu continuarea evoluției incertitudinii din jurul Coronavirus (COVID-19), înțelegem că această situație afectează toate societatile comerciale, în diferite moduri. Vrem să vă asigurăm că FISCAL ONLINE este pe deplin angajată în siguranța și sănătatea angajaților noștri și a comunităților noastre, asigurând în același timp o perturbare minimă a muncii noastre.
 
Am avut întotdeauna o infrastructură puternică pentru a sprijini eforturile noastre de continuitate. Utilizăm aceste resurse, respectiv politici și le consolidăm acolo unde este necesar pentru a asigura companiei și clienților noștri cele mai bune variante pentru a reuși fără întrerupere în acest timp. Avem infrastructura tehnologică pentru ca întreaga noastră companie să funcționeze de la distanță, dacă este necesar. 
 
Dorim să vă informăm că zilnic toate locațiile noastre sunt dezinfectate și totodată evaluăm starea de sănătate a angajaților FISCAL ONLINE!
 
Punem în valoare afacerea dvs. și parteneriatul nostru. Dorim echipei tale o cale sigură în acest moment provocator și vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu întrebări.
 
Ne protejăm, ca să protejăm!
 
Cu deosebit respect,
Mihai OAE
ceo FISCAL ONLINE
 
Aboneaza-te la
Newsletter
detalii »