Cantare Electronice pentru Afacerea ta. Magazin Cantare Electronice Oradea

duminica 14 martie 2021

Cantar Electronic profesional - un element important in principal in cazul activitatilor pentru care stabilirea unui pret se realizeaza pe baza unei cantitati. Astfel intalnim Cantare Electronice in magazine alimentare, magazine specializate, restaurante, in magazine mici si nu numai. Aceste  Cantare Electronice sunt cele mai potrivite datorita gradului crescut de precizie, mult mai bun fata de respectivele cantare analogice
 
cantare electronice oradea magazin cantare electronice fiscal online
 

Cantare Electronice Oradea

In prezent exista la fel de multe tipuri de Cantare Electronice pe cate intrebuintari exista pentru acesta. Diferentele de display, partile mecanice, marimea sau felul de functionare sunt influentate in principal de modul de utilizare al acestuia.
FISCAL ONLINE dispune de o gama variata de Cantare Electronice. Astfel putem regasi in oferta Cantare comerciale, Cantare cu imprimanta de etichete, Cantare cu verificare, Cantare numaratoare, Cantare platforma, Cantare incorporabile si Cantare suspendate
 

Cantare Comerciale

Acest tip de Cantare Electronice sunt esentiale in desfasurarea activitatii din cadrul magazinelor, cofetariilor, supermarketurilor sau a oricarei activitati in care cantarirea produselor este impusa. Cu ajutorul unui cantar comercial se stabileste cu exactitate pretul de vanzarea al produsului cantarit. 
Prin utilizarea acestui tip de cantar electronic comercial se asigura un flux continuu si rapid al tranzactiilor, usurand activitatea comerciala. Acestea ofera informatii cu precizie atat pentru operatori cat si pentru clienti. 
 
O mare varietate de domenii precum Retail, HoReCa, Sanatate, Financiar, Logistica dar nu numai, folosesc cantar comercial pentru activitatea lor. In functie de caracteristici, dimensiuni, greutate, factor de protectie, temperatura de operare, Fiscal Online pune la dispozitie produse de la cunoscuti producatori mondiali: DIGI, DIBAL, CAS, SWS, ELICOM, etc.
 
 
cantare electronice oradea magazin cantare electronice oradea fiscal online
 

Cantare cu imprimanta de etichete

In vederea eficientizarii activitatii, FISCAL ONLINE va pune la dispozitie cantare electronice cu imprimanta de etichete care pe langa capacitatea de cantarire a produselor au incorporata o imprimanta termina pentru emiterea de bonuri. In momentul cantaririi produsului, imprimanta termica emite o eticheta, care contine informatii precum denumire produs, pret, gramaj etc. 
Eticheta emisa de imprimanta termica este lipita pe produs pentru a usura munca celor de la casa de marcat. Acest tip de cantare cu imprimanta de etichete este folosit frecvent in domenii precum Retail, Financiar etc. 
 

Cantare de verificare

Aceste Cantare de verificare au fost create din nevoia de a obtine o precizie atat de necesara in cadrul anumitor industrii, in care acesta are un impact important asupra rezultatului. 
Cu diviziunea de la 0.1 grame pana la 10 grame, cantarele de verificare creaza o sursa sigura de precizie. In domeniul farmaciilor, bucatariilor, laboratoarelor etc sunt cel mai des intalnite aceste cantare cu verificare. 
 
FISCAL ONLINE ofera o gama variata de cantare electronice de verificare omologate, de la producatori internationali. 
 

Cantare Numaratoare

Aceste cantare electronice numaratoare se folosesc cel mai des in domenii unde sunt comercializate sau utilizate piese de dimensiuni mici. Cantare numaratoare sunt foarte utile in numararea pieselor prin cantarire, fiind dotate cu functii necesare realizarii acestei operatiuni. 
Functia de optimizare a greutatii de referinta este cea care ajuta in precizia cantaririi produselor. 
 

Cantare platforma Oradea

Cantare platforma sunt utilizate in centre comerciale, piete sau orice alta locatie unde nu se pot folosi alte cantare decat cele cu verificare metrologica.
Aceste Cantare Electronice Platforma au o capacitate cuprinsa intre 60 si 6000 kg si dimensiuni intre 350×350 mm si 1200x1200mm. FISCAL ONLINE distribuie modele integrate din INOX care pot fi folosite in conditii si medii speciale. 
 

Cantare incorporabile

Modelele de Cantare incorporabile sunt montate in masa de lucru al casierului, fiind necesara doar plasarea produsului achizitionat peste cantar, aceasta preluand greutatea cantarita. 
 
FISCAL ONLINE pune la dispozitie o gama variata de Cantare Electronice incorporabile cu cititor pentru coduri de bare ce transmit automat informatiile intr-un software. Acestea dispun de un display generos cu un contrast ajustabil. 
 

Cantare Suspendate Oradea

Denumite si Carlig, aceste Cantare Suspendate sunt utilizate in industria de marfuri si productia mare, fiind robuste si usor de utiliat. Au o constructie compacta, maximizand cursa produsului ridicat. 
Aceste Cantare Electronice Suspendate au posibilitatea de a fi operate prin telecomanda.
 
Toate aceste Cantare Electronice comercializate de FISCAL ONLINE au verificare metrologica.
 
Cantare Electronice Oradea sunt usor de intretinut si rezistente la deteriorari accidentale, precum zgarieturi sau cioburi, deoarece sunt realizate din materiale rezistente la exterior, iar platanul fiind din inox. 

FISCAL ONLINE - Magazin Cantare Electronice Oradea
Aboneaza-te la
Newsletter
detalii »