EllyPOS

Datecs BlueCash-50 - Casa de marcat cu POS bancar fiscal integrat

sambata 30 aprilie 2022

Contextul conectarii caselor de marcat la sistemul de comunicatie ANAF in vederea cresterii transparentei fiscale si simplificarea procesului de raportare a condus la necesitatea evolutiei in ceea ce priveste fiscalizarea. In intampinarea acestei evolutii va prezentam Datecs BlueCash-50casa de marcat cu pos bancar fiscal integrat
 
 
Datecs BlueCash-50 Casa de marcat cu POS bancar fiscal integrat fiscal online oradea
 

Casa de marcat cu POS bancar incorporat

Casa de marcat Datecs BlueCash-50 este o solutie integrata pentru incasari, fiind aliniata la legislatia fiscala din Romania. Deoarece traim intr-o era in care platile cu card sunt tot mai des intalnite, aceasta casa de marcat promoveaza atat platile cu numerar cat si cele fara numerar.
 
Sistemul de operare integrat este Android, avand sistem de vanzare mobil si POS bancar integrat. Cu toate aceste caracteristici, cerintele operatorilor economici vor fi indeplinite. 
 

Specificatii Casa de marcat Datecs BlueCash-50

Casa de marcat Datecs BlueCash-50 dispune de modem 3G/4G cu sim de date incorporat, precum si de un sistem de operare Android 10. Ecranul touchscreen color de 5.5 inch va permite o operare usoara in activitatea zilnica. Terminalul de plata are mai multe variante: cu card, contactless sau numerar. 
 
Un element inovator este reprezentat de cititorul de coduri de bare 2D si QR, pentru care aceast AMEF dispune de camera frontala 0,3 megapixeli. Imprimanta este de asemenea integrata la aceasta casa de marcat cu POS bancar fiscal integrat. 
In plus, Casa de marcat Datecs BlueCash-50 dispune de magazin "store", de unde pot fi descarcate diferite soft-uri de vanzare. Operatorii economici nu vor fi nevoiti astfel sa faca modificari majore in momentul trecerii catre BlueCash-50

 

 

Casa de marcat cu POS pentru Restaurante, Delivery & Retail

BlueCash-50 este primul pachet de acest gen ce include casa de marcat, terminal de plata cu numerar sau card, smartphone, imprimanta si cititor de bare integrat
 
Casa de marcat Datecs BlueCash-50 este recomandata in special pentru activitatile de livrare, serviciile, restaurantele sau orice alt business din domeniul retail. Putand fi conectat la software POS dezvoltat de diferite companii, aceasta casa de marcat le ofera operatorilor avantaje cu privire la modificarile survenite in conditiile modificarii unei case de marcat. 
 
Pentru un plus de operativitate, Casa de marcat Datecs BlueCash-50 are o autonomie considerabila pe baterie, ceea ce o face perfecta pentru activitatile de livrare. Conectarea la serverele ANAF se realizeaza la fel de usor si rapid.

FISCAL ONLINE este distribuitor autorizat Case de Marcat
0359 194 303 • 0259 415 677 • 0259 439 656
Oradea, Dacia 14
 2024: Noi Cerințe în Facturare - e-Factura! Vedeți Cum Vă Ajutăm In Proces!
2024: Noi Cerințe în Facturare - e-Factura! Vedeți Cum Vă Ajutăm In Proces!
» Citeste mai departe
e-Factura - Proces 100% automat prin FGO, BT Go & FISCAL ONLINE
e-Factura - Proces 100% automat prin FGO, BT Go & FISCAL ONLINE
» Citeste mai departe
Atentie la e-Factura din 2024
Atentie la e-Factura din 2024
» Citeste mai departe