Evita riscul unei amenzi ANAF pentru noile Case de Marcat, cu un avans de 100 Lei!

duminica 25 noiembrie 2018

Nedotarea in timp util cu Case de Marcat cu Jurnal Electronic este acoperita de legislatia prevenirii, ceea ce inseamna ca firmele pot scapa fara amenda la prima abatere.

Evita riscul unei amenzi ANAF pentru noile Case de Marcat cu un avans de 100 Lei fiscal online


Dupa cum stiti prin Hotararea de Guvern nr. 701/2018 a fost introdusa o noua contraventie care face obiectul Legii prevenirii, si anume contraventia stabilita la art. 10, lit. cc), din O.U.G. nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Atunci cand inspectorii Fiscului vin la firme sa verifice daca si-au luat Case de Marcat cu Jurnal Electronic, acestia vor aplica AVERTISMENTE, in anumite conditii printre care:
- compania nu este dotata cu Casa de Marcat cu jurnal electronic, dar există pe piata aparate si s-a facut comanda la un distribuitor autorizat: se da avertisment si se stabileste un termen scurt pentru dotare si fiscalizare;

In acest sens, FiscalOnline.ro vine in intampinarea agentilor economici care nu si-au achizitionat inca Casa de Marcat conforma cu noile reglementari legislative, prin CAMPANIA DE IARNA FISCAL ONLINE din perioada 01 decembrie 2018 - 28 februarie 2019!
Comanda Casa de Marcat de la FiscalOnline.ro, iar cu un minim avans DE DOAR 100 LEI, iti vei putea rezerva aparatul fiscal pana cel tarziu la data de 28 FEBRUARIE 2019!

case de marcat cu jurnal electronic daisy fiscal online

Evita riscul unei amenzi ANAF pentru noile Case de Marcat, cu un avans de 100 Lei!

Avem DISPONIBILE IN STOC Casele de Marcat de la brandurile: Datecs, Daisy, Incotex, Custom, Tremol, etc.
Foarte important de stiut este ca prevenirea acopera numai societatile care isi schimba casele vechi de marcat, nu si pe cele care sunt gasite in ilegalitate, adică cele care n-au nici macar aparate de marcat cu jurnal tiparit.

case de marcat cu jurnal electronic datecs fiscal online

Pentru mai multe informatii cat si Regulamentul Campaniei te asteptam la magazinul nostru din Oradea, str. Traian Mosoiu, nr. 6, la nr. de telefon 0359 194 303 / 0744 166 694 cat si pe adresa de email: comenzi@fiscalonline.ro

 

Amenzi pentru operatorii care nu trec bacsisul pe bon fiscal
Amenzi pentru operatorii care nu trec bacsisul pe bon fiscal
» Citeste mai departe
Platforma Saga Web – o noua perspectiva
Platforma Saga Web – o noua perspectiva
» Citeste mai departe
Schimbare ora casa de marcat
Schimbare ora casa de marcat
» Citeste mai departe
Aboneaza-te la
Newsletter
detalii »