SmartCash RMS - Cea mai puternica platforma software integrata pentru retail din Romania

joi 01 octombrie 2020

SmartCash RMS este o platforma de software integrata pentru retail, utilizata in prezent de sute de supermarketuri din Romania. Aceasta platforma a ajuns si in Bihor prin FISCAL ONLINE
SmartCash Retail Management System poate fi utilizata pentru managementul oricarui formal comercial, online sau offline, fiind singura platforma romaneasca care face acest lucru. 
Magister Software este cel care produce SmartCash Retail Management System, fiind o platforma specializata pentru managementul magazinelor de tip mijlociu, mare sau lant de magazine. 
 
 

SmartCash RMS poate fi utilizata pentru HYPERMARKET

SmartCash RMS reprezinta singura solutie software care a fost dezvoltat in Romania la nivelul hypermarketurilor. 
Datorita tehnologiei proprietare LiveSync este posibila o concetare paralela a unui numar cvasi-nelimitat de terminale POS realizat la acelasi sistem backoffice cu o latenta de sub un minut, bazandu-se pe o arhitectura ultrascalabila de tip multiserviciu. 
 
Sarcinile zilnice si repetitive sunt efectuate in mod automat ca urmare a engine-ului integrat de tip workflow, de la inchiderile de zi si pana la comenzi de aprovizionare generate automat si transmise mai apoi catre furnizori prin intermediul interfetelor EDI. 
Sute de terminale mobile se pot conecta in mod simultan la acelasi backoffice, prin folosirea celor mai noi tehnologii mobile ce permit rularea pe terminale Android, avand o arhitectura ultrascalabila de tip microserviciu. 
 
SmartCash RMS ofera analize in timp real, folosind in acest sens cel mai avansat sistem de Business Inteligence existent in prezent, putand sa prezinte situatia de la nivelul unui intreg lant de hipermarketuri. 
 
 

SmartCash RMS pentru SUPERMARKET

In prezent, SmartCash RMS este utilizat in sute de hipermarketuri din Romania, fiind ales datorita fiabilitatii din capacitatii de administrare cu un personal redus a lanturilor de supermarketuri. 
Terminalele POS functioneaza independent datorita tehnologiei LiveSync, asigurand astfel siguranta proceselor de vanzare indiferent de caderile de tensiune sau fluxul comercial. 
 
Vanzarile fara casier pot fi optimizate, putand fi utiliza out of the box, fara a fi necesare investitii intr-un alt produs. 
Prin arhitectura utrascalabila de tip microserviciu este posibila realizarea inventarului fara a fi necesara intreruperea procesului de vanzare. Analizele sunt oferite in timp real de asemenea, bazandu-se pe versiunea locala a engine-ului QlikView. 
 

MINIMARKET

SmartCash RMS este cel mai popular software de la nivelul magazinelor de tip minimarket din Romania. Printre acestea se numara Carrefour Express, La Doi Pasi, CBA etc. 
Un avantaj in alegerea acestui software este legat de regimul self service prin care terminalele SmartCash POS pot fi configurate fara a mai fi necesar achizitia unor cantare scumpe. Procesul de receptie marfa este de asemenea automatizat, astfel ca personalul angrenat in activitatea de vanzare, este folosit si pentru receptie. 
 
Incorporand majoritatea componentelor de mobilitate, cu ajutorul SmartCash este extrem de simplu sa se realizeze o inventariere mobila inopinanta, avand doar doua terminale mobile cu care se poate deplasa rapid in orice magazin dintr-o anumita retea.
Stabilitatea si fiabilitatea, precum si operarea in conditiile cele mai vitrege de exploatare, au determinat foarte multi comercianti sa utilizeze SmartCash RMS
 

CASH&CARRY

O alegere tot mai frecventa in randul proprietarilor de depozite cash&carry, SmartCash RMS Cash & Carry este solutia ideala datorita functionalitatii sale orientate spre realizarea unei vanzari ultrarapide. Desi prezinta module de facturare utrarapide cu extensii eCommerce pentru livrarile online, raportul pret-calitate este unul foarte bun, comparativ cu alte solutii de renume din domeniu. 
 
SmartCash RMS permite mixarea in timp real al tipurilor de incasare prin casa de marcat, de la vanzare cu amanuntul catre persoane fizice, la vanzare cu ridicata catre persoane juridice, facturand diferit in functie de tipul clientului. Facturarea este de asemenea un proces extrem de rapid, asemenantor cu vanzarea prin POS, realizandu-se un control strict asupra fluxurilor de numerar. 
Promotiile reflectate in reduceri de pret sunt implementate in mod dinamic in SmartCash RMS, acestea fiind aplicate pe masura ce produsele sunt adaugate pe factura sau bon. 
 

DEPOZIT

Suita de aplicatii SmartCash RMS pentru Depozit poate fi folosita cu succes la nivelul tuturor afacerilor ce presupune o miscare rapida de marfuri, precum sunt depozitele. 
Cu ajutorul SmartCash RMS se poate realiza o precesare integrata a comenzilor de aprovizionare, unificandu-se un control al aprovizionarii la nivel global, localizandu-se astfel unde se afla marfa ce trebuie livrata. Comenzile sunt deci automat corelate la depozitele de unde pot fi livrate bunurile. 
Odata sosite comenzile, stocul actual este alocat in mod automat catre comenzi, diferenta ce nu este acoperita este transferata in comenzi de aprovizionare transmise catre terti. 
 
Cu ajutorul SmartCash RMS este posibila administrarea stocurilor din depozite la un nivel de acuratete net superior aplicatiilor anterioare clasice. Sunt utilizate in acest sens tehnici de inventariere in timp real si/sau pe locatii. 
 

SmartCash RMS eCommerce

SmartCash RMS este una dintre cele mai puternice platforme autohtone destinate pentru livrarile rapide de marfuri la nivel online. 
Indiferent de aplicatia eCommerce utilizata WooCommerce, Magento, Shopify, OpenCart, sau una dezvoltata la comanda, datorita interfetei REST API, SmartCash RMS eCommerce asigura o experienta online-offline unitara pentru clienti. 
 
Prin intermediul API SmartCash se poate realiza o sincronizare de date in timp real al tuturor magazinelor de tip online in mod simultan, permitandu-se astfel o livrare a bunurilor din orice locatie existenta in retea.
Dispeceratul Ordine de Livrare existent in aproape toate versiunile SmartCash Shop permite monitorizarea tuturor comenzilor, precum si a stadiului de prelucrare si livrare al acestora din orice depozit sau magazin. Etapele procesului de livrare sunt reflectate in mod automat prin portalul eCommerce, clientii fiind informati in timp real. 
 

RETEA DE MAGAZINE

Inca de la prima versiune comerciala a SmartCash a fost inclusa o solutie pentru retelele de magazine, astfel ca in prezent aceasta este cea mai performanta solutie autohtona pentru acestea. 
Magazinele dintr-o retea SmartCash fuctioneaza absolut independent una fata de cealalta, si chiar daca conexiunea unuia este intrerupta cu toate celelalte, acesta continua sa opereze, urmand sa se resincronizeze automat cand conexiunea se restabileste. Articolele, preturile, clientii fideli si alte informatii necesare sunt sincronizate intre magazine cu o latenta de cateva minute. 
 
Posibilitatea unei integrari B2B cu un numar nelimitat de furnizori simultan, permitand oricarui magazin sa isi cupleze propriu nomenclator de produse la portofoliul existent in oferta unui furnizor. 
 

MAGAZIN INDIVIDUAL

Pentru micii comercianti aflati la inceput de drum, SmartCash are o versiune software simpla, dar cu posibilitate de upgradare pe masura ce complexitatea activitatii comerciale va creste. 
Creat pentru afaceri simple, este foarte raspandit in randul magazinelor mai mici sau mai mari, oferind solutii simple de facturare sau gestiune. Odata introduse datele in acest soft, acestea vor putea fi exportate cu usurinta catre cele mai renumite programe de contabilitate existente la momentul actual pe piata: Saga, WinMentor, WizCount, Neomanager ori BOrg.
 

SmartCash RMS HORECA

In domeniul Horeca conteaza pe langa ospitalitatea oferita clientilor, flexibilitatea si viteza de operare al ospatarilor, precum si corectitudinea stocului sau calcularea corecta a costului de productie. 
Aplicatia SmartCash POS Horeca permite configurarea intr-o diversitate de moduri: pe liniile de service, pe mese, in portfolelul electronics sau chiar cu livrare rapida de comenzi. Fluxul este asigurat de asemenea si de automatizarea completa legata de comenzi, care sunt transmite in mod direct intre sectii. 
 
Costul de fabricatie este de asemenea sub control cu ajutorul SmartCash RMS, materiile prime, semifabricatele si produsele finite fiind atent analizate si divizate, ba chiar actualizate rapid in cazul scumpirilor. 
 
SmartCash RMS cuprinde toate componentele atat de necesare la un nivel ridicat de automatizare in vederea realizarii vanzarilor utilizand sisteme POS sau case de marcat. 
 
SmartCash HQ este aplicatia din suita SmartCash RMS care are ca responsabilitate managementul lanturilor de magazine, aisgurand un control unificat al retelelor de magazine cu un numar de unitati nelimitate. Acesta este de asemenea un centru de control operational al platformelor eCommercem utilizand unelte asemanantoare cu cele utilizate la magazinele offline.
Aceasta este ideal pentru un buyer, intrucat toate informatiile necesare sunt integrate, de la contracte pana la promotiile detinute de furnizori. Totul este controlat unitar, bazandu-se pe o arhitectura multichannel. 
 
SmartCash Shop este utilizata pentru managementul magazinelor independente sau cele conectate intr-o retea, acoperind deci toate necesitatile ivite in administrarea unui magazin modern. 
Posibilitatea de a detine o interfata unificata, de unde sa se poata obtine informatii in timp real cu privire la stocul curent, promotiile si comenzile derulate, precum si informatii legate de furnizori si clienti. 
SmartCash Shop poate realiza procese complete de automatizare pentru picking-ul, facturarea, impachetarea si livrarea catre firmele de curierat a comenzilor plasate pe site-urile de tip eCommerce, practic poate prelua toata logistica din spatele unui site online. 
 
SmartCash POS este responsabila cu vanzarea produselor pe baza de bon fiscal si in regim de casa de marcat informatizata. Aceasta dispune de interfete de utilizate extrem de diverse, proiectate pentru toate formatele comerciale existente, de la supermarketuri pana la cafenele si restaurante. 
Este de asemenea posibila si implementarea unei interfete de self-checkout.
Datorita tehnologiei de sincronizare LiveSync, terminalele ce au SmartCash POS pot fi utilizate in configuratii distribuite, realizand chiar si vanzari ca si cum ar fi in incinta magazinului respectiv. 
 
SmartCash Mobility este componenta ce sta la baza solutiei de colectare mobila de date, fiind compusa din SmartCash Mobility Server si SmartCash Mobility pentru Android. Prima componenta este integrata in distributiile SmartCash Shop care opereaza cu stocuri, in vreme ce a doua ruleaza pe terminale mobile din teren. 
Cu ajutorul SmartCash Mobility se pot realiza inventarieri, receptii, retururi sau chiar se pot procesa comenzi. Numarul de aplicatii este unul nelimitat, putand fi utilizate atat in interiorul magazinului cat si de la distanta, prin intermediul internetului. 
 
SmartCash Everywhere este o definire pentru suita de tehnologii de tipul web service, prin intermediul carora platforma SmartCash RMS realizeaza un schimb de date in timp real, atat in ceea ce priveste aplicatiile terte cat si componentele software din suita. 
Exista astfel doua aplicatii distincte: SmartCash Everywhere Standard Server, folosit pentru comunicatiile rapide si in timp real din interiorul retelelor de magazine, si SmartCash Everywhere REST Server, utilizat in implementarea unui end-point web REST API JSON, destinat catre aplicatiile terte. 
Este un defapt un server web independent ultrastabil si compet, ce permite accesul bidirectional la intregile date disponibile in reteaua de magazine, relizandu-se prin cea mai noua tehnologie disponibila. Protocolul REST JSON este coloana vertebrala a internetului modern. Folosind aceeasi tehnologie, API-ul SmartCash asigura dezvoltatorilor din domeniul eCommerce un mediu familiar, extrem de robust pentru cuplarea propriilor aplicatii. 
 
SmartCash Oxygen este aplicatia BI folosita pentru analiza datelor provenite de la retelele de magazine SmartCash RMS. Dezvoltata cu ajutorul celor mai moderne platforme de analiza ale momentului, aceasta include un pachet in care sunt cuprinse toate analizele multidimensionale necesare administrarii unui business de retail. Desigur analizele personalizate pot fi dezvoltate in orice moment in cazul cererilor. 
 
De la o simpla aplicatie de gestiune implementata in urma cu 22 de ani, in prezent, SmartCash RMS a ajuns la 7500 de magazine implementate, 9000 de POS-uri instalate si 450 de retele de magazine. 
Printre clientii SmartCash se numara si Carrefour, Remarkt, LaDoiPasi, Cristim, La Casa, Kosarom, Maurana, Agroland.

 
FISCAL ONLINE - Oradea, Independentei 11
0359 194 303 • 0259 415 677 • 0259 439 656
Aboneaza-te la
Newsletter
detalii »