Cantar cu imprimanta de etichete Digi DPS-5000 15 kg

Cantar cu imprimanta de etichete Digi DPS-5000 15 kg

Disponibilitate:
La comanda
Garantie: 12 luni
14 zile drept de retur
Ai intrebari legate de produs sau
te putem ajuta sa plasezi o comanda?
Comenzi telefonice0359 194 303
Distribuie
Digi
Adauga in cosAdauga la favorite
Cumpara in rate

Cu siguranta vei avea nevoie si de:

Digi DPS-5000 15 kg este un cantar care are un sistem de cantarire si etichetare manuala si inlesneste considerabil activitatile de tiparire si etichetare in spatii restranse de lucru. Ofera sansa de a va promova produsele intr-un mod atractiv, motiv pentru care este o solutie eficienta pentru domeniul Retail.

Are capacitatea maxima de 15kg si diviziune de 5g, platan din inox 354x294mm, imprimanta termica pentru bonuri si etichete, interfata USB, Ethernet, seriala RS-232 si socket SD.

Digi DPS este un sistem inteligent de cantarire si etichetare, dotat cu procesor iMX32, 533MHz, 512MB RAM si card SD cu capacitate de stocare de 8GB. Sistemul de operare preinstalat este Linux.

Ecranul TFT, tactil, cu diagonala de 8.4" poate fi rotit dreapta/stanga si sus/jos, astfel ca se poate adapta preferintelor de vizibilitate ale utilizatorului. Modul de afisare al pictogramelor poate fi setat conform necesitatilor operatorului. Digi DPS-5000 are functie de cautare, astfel ca produsele pot fi rapid gasite, fara sa mai fie necesara crearea unei liste PLU.

Mecanismul frontal de alimentare cu consumabile al Digi DPS-5000 permite utilizarea eficienta a spatiului de lucru existent si face ca operatiunea de schimbare a etichetelor sa se desfasoare rapid si usor. Deoarece are capacitate de stocare a rolelor de mari dimensiuni (diametru exterior 125mm), frecventa schimbarii acestora este diminuata, ceea ce contribuie la o mai buna productivitate a utilizatorilor.

Imprimanta sistemului Digi DPS-5000 tipareste direct termic etichete, bonuri, chitante, cupoane sau vouchere cu viteza de 150mm/sec. si rezolutie de 300dpi pentru o claritate deosebita. Puteti imprima pe consumabile cu latime de 80mm, astfel ca veti putea include o multitudine de date si elemente grafice, mentinand imprimatele la o lungime rezonabila fara sa sacrificati preferintele de informare ale clientilor dumneavoastra.

Are verificare metrologica si Certificat de Conformitate Europeana (CE).

Specificatii
Material
Inox
Tip
Cu eticheta
Tip alimentare
110-240 V
Tip display
LCD
Culoare
Negru
Greutate maxima suportata
15 kg
Acuratete cantarire
5 g
Greutate
17.85 kg
Dimensiune platan
354 X 294 mm
Model
Cu brat

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!

Produse similare

Cere oferta de pret

Cod produs:
Aboneaza-te la
Newsletter
detalii »