Feliatoare & Masini tocat

FiscalOnline.ro va ofera o gama de taietoare si tocatoare profesionale pentru macelarii si caermangerii. Acestea sunt unul dintre cele mai complete și de încredere produse de pe piață, deoarece este asociat istoric cu o marcă și o regiune cunoscută pentru expertiza lor în aceste mașini.

Gama include mașini de tăiat verticale și de gravitatie de ultimă generație, ideale pentru tăierea cărnii în vid sau proaspete în magazine și supermarketuri sau în tăietoare manuale (cu volant).

Gama de tocatoare industriale a fost proiectata si dezvoltata in functie de cerintele specifice ale celor care folosesc aceste sisteme de prelucrare specializate. Robuste, perfecte mecanic, ușor și rapid de dezasamblat și reasamblat în scop de curățare, sunt disponibile și în varianta frigorifică, evidențiind caracteristici suplimentare precum: izolarea încărcăturilor bacteriene, lipsa oxidarii produsului, păstrarea proprietăților senzoriale etc.

Gama de fierastraie pentru os este una dintre cele mai cuprinzătoare de pe piață pentru a răspunde cerințelor procesării alimentelor. Model ideal pentru macelarii, catering, en-gros sau prelucrarea carnii si pescuit. Acestea sunt mașini extrem de profesionale, robuste, fabricate din oțel inoxidabil și certificate conform standardelor CE de igienă și siguranță.

Mașina de ambalat în vid garantează igiena controlată și conservarea între producție și distribuție către consumatori, capabilă să conserve perfect și rapid orice produs alimentar, în versiuni low-cost pentru întreprinderi mici și mijlocii sau profesioniști în producție mare.

Produse recomandate