Paravan protectie virusi APG - panou triplu cu fereastra

Paravan protectie virusi APG - panou triplu cu fereastra

Disponibilitate:
La comanda
Garantie: 12 luni
14 zile drept de retur
Ai intrebari legate de produs sau
te putem ajuta sa plasezi o comanda?
Comenzi telefonice0359 194 303
Distribuie
APG
Adauga in cosAdauga la favorite
Cumpara in rate

Cu siguranta vei avea nevoie si de:

The Guardiant Countertop Shield de la APG este partiția desktop pentru protecția împotriva virușilor și germenilor care sunt transmise prin aer în comerțul cu amănuntul și în asistența medicală.
APG a dezvoltat Shield Countertop pentru a reduce răspândirea germenilor infecțioși din aer, adesea răspândit prin tuse sau strănut. Acest lucru îl face perfect pentru orice loc în care un contact strâns cu clientul face parte din viața de zi cu zi.
 
Blatul APG Guardiant Countertop constă dintr-un panou din sticlă acrilică robust și ușor de instalat și un cadru solid din aluminiu.
Fiecare panou al scutului de blat cântărește 11 kg - deci scutul de blat este stabil și nu poate cădea atât de ușor la POS. Codurile de bare pentru mărfuri pot fi scanate în mod fiabil prin panou.
Paravanul poate fi pliat complet. Piesele sunt stivuite până la 762 mm înălțime.
Curățați scutul blatului cu cârpe, înălbitor și orice dezinfectant obișnuit.
 
The Guardiant Countertop Shield este disponibil sub forma unui panou triplu sau unic, cu o deschidere în jos prin care pot fi trecute sau plătite bunuri și obiecte.
 
Panou triplu: Fiecare panou are 930 mm înălțime și 730 mm lățime, cu o adâncime variabilă prin hardware-ul furnizat de la 32 mm - 64 mm sau 114 mm la bază. Lungimea totală este de 2000 mm când este aliniată drept.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!

Produse similare

Cere oferta de pret

Cod produs:
Aboneaza-te la
Newsletter
detalii »